top of page

per

סדנת ליקוט ובישול
לשילוב צמחי בר במטבח הבייתי
עם עופר ואיריס אבל
בכל מקום, בכל עונה, כאשר נלמד להסתכל סביבנו, נגלה
שיש צמחים היכולים להשתלב במטבח הביתי
כצמחי תיבול, כצמחי סלט, מרק ואפילו כמנה עיקרית.
בסדנת הליקוט:
* נצא לסיור בו נכיר את צמחי העונה ונלקט לארוחה.
נכיר את האיכויות הקולינריות והבריאותיות, נתבל בסיפורי עם.
אחרי הסיור נכין יחד ארוחה לתפארת:
*יהיו שם מהממרחים הייחודיים של איריס..
* מנה ראשונה - מרק מירק העונה, סלט מעלים, נבטים ופרחים.
* מנה עיקרית - קציצות ועוד
תוספת - אורז עם מטבלי ליקוט
סלטים מבושלים ועוד... הפתעות

בדרך לסלט